Værdier

Vi arbejder for, at vores værdier kendetegner alt, hvad den-FRI beskæftiger sig med.

Fællesskab
Vi tror på, at alle mennesker udvikler sig ved at være en del af et sundt fællesskab. Det gælder især for tidligere misbrugere – man må ofte ligge afstand til sit gamle netværk, og har brug for at komme ud og møde nye mennesker i stoffri omgivelser.

den-FRI giver mulighed for, at danne nye netværk gennem fælles deltagelse i aktiviteter, arrangementer og frivilligt arbejde. Vi vægter en behagelig og imødekommende atmosfære højt, og tager godt imod nye medlemmer til aktiviteterne.

______________________


Frivillighed
Når man vælger at lave frivilligt arbejde, er det noget man brænder for. Det er interesse og engagementet, som skaber motivationen – og det smitter af på aktiviteterne. den-FRI bygger udelukkende på frivilligt arbejde. Og en stor del af vores frivillige har selv baggrund som tidligere misbruger. Som medlem bestemmer du selv, hvor meget du deltager i aktiviteterne eller det frivillige arbejde.

Se mere om at være frivillig i den-FRI her

______________________


Rummelighed
Vi tror på, at det er vigtigt med afslappet og tolerant atmosfære, så alle føler sig velkommen. I den-FRI er der plads til alle – venner, familie og andre, der er interesseret i at deltage i vores aktiviteter. Medlemmernes forskellige baggrunde biddrager til et lærerigt og inspirerende miljø. Vi ligger vægt på, at den-FRI skal være et frirum, hvor der er plads til at man kan have det svært og brug for tage tingene i sit eget tempo.