At være medlem af den-FRI


Alle er velkommen som medlem i den-FRI og medlemskab er gratis!

Vi er et åbent stof- og alkoholfrit fællesskab, som ligger vægt på at der skal være rummelighed og tolerance til vores aktiviteter og arrangementer.
Vi tror på, at det er sundt og udviklende for alle, at møde mennesker med forskellig baggrund og forudsætninger. Derfor er den-FRI ikke udelukkende for tidligere misbrugere – nogle af vores medlemmer har aldrig haft et misbrug.
Vi sætter stor pris på og betragter medlemmernes forskellige historier som en af Den Fris største styrker.
Hvis du ikke er medlem, så er du selvfølgelig velkommen til at komme og prøve vores aktiviteter inden du melder dig ind.

De fleste aktiviteter er gratis at deltage i.

Bliv medlem af den-FRI - se hvordan her

Som medlem får du:

- Ubegrænset adgang til deltagelse i aktiviteter og arrangementer
- Opdateringer om aktiviteter og arrangementer via email og Facebook
- Adgang til vores lukkede Facebook-grupper
- Mulighed for at deltage i styregruppemøder - og være med til at finde ud af, hvad vi skal lave i den-FRI

Retningslinjer for god opførsel
- Ingen stoffer og alkohol - Vi har en nul tolerancepolitik over for stoffer og alkohol. Du må ikke møde påvirket op til en aktivitet. Alle skal opleve, at vores aktiviteter foregår i et stof- og alkoholfrit miljø.
- Ingen vold og trusler - Vi accepterer ikke overlagt vold og trusler. Alle skal kunne føle sig trygge til vores aktiviteter og arrangementer
- Vis respekt - Opfør dig ordentligt over for de andre deltagere. Hos den-FRI kommer der nogle, som har store personlige udfordringer at kæmpe med. Der skal være plads til os allesammen - også dem der har det svært. Vis respekt for andre, så viser de også respekt over for dig.

  •